Burak Yılmaz Lille : Burak Yılmaz atıyor, Lille yenilmiyor / Sezonun sonra ermesine kısa bir süre kala fransız ekibinden teklif alan tecrübeli golcü.

Burak Yılmaz Lille : Burak Yılmaz atıyor, Lille yenilmiyor / Sezonun sonra ermesine kısa bir süre kala fransız ekibinden teklif alan tecrübeli golcü.. Lille'e galibiyeti getiren golü jonathan bamba atarken, golün pasını da burak yılmaz verdi. Ligue 1 ekiplerinden lille'in beşiktaş forması giyen burak yılmaz ile ilgilendiği iddia edildi. Burak yılmaz, yusuf yazıcı ve zeki çelik'in formasını giydiği lille fransa lig 1'de 10. Zeki çelik, yusuf yazıcı, burak yılmaz ve mustafa kapı'yı kadrosunda bulunduran lille ilk 11'de sahaya çıkan m. Bilindiği üzere zeki çelik ve yusuf yazıcı da lille forması giyiyor.

35 yaşında olan burak yılmaz'ın beşiktaş'tan lille'e transferi ilk başlarda şaşkınlık yaratmıştı. Burak yılmaz kariyerini lille'de sürdürecek. Burak yılmaz, yusuf yazıcı ve zeki çelik'in formasını giydiği lille fransa lig 1'de 10. Burak yılmaz'ı bir takım lideri olarak tanımlayan galtier, milli futbolcunun da lille takıma ilgisinin olduğunu kaydetti. Burak yılmaz'ın bu golü sayesinde lille, liderlik koltuğunu kaptırmaktan kurtuldu.

Burak Yılmaz attı Lille 3 puanı aldı - Son Dakika Haberler
Burak Yılmaz attı Lille 3 puanı aldı - Son Dakika Haberler from iasbh.tmgrup.com.tr
Hafta maçında brest ile deplasmanda karşılaştı. Haftasında burak yılmaz'ın asist yaptığı maçta lille, st. Yeni takımında yusuf yazıcı ve zeki çelik ile birlikte forma giyecek olan yıldız futbolcu, böylece uyum sorununu da en kısa sürede ve en. Sakatlığını atlatan burak yılmaz, lille ile idmanlara başladı. Dha'nın haberine göre lille sportif direktörü luis campos, burak ile temasa geçerek kendisini çok. Dakikada kenara gelirken, yusuf yazıcı da aynı dakikada oyuna. Beşiktaş'tan ayrılan burak yılmaz, fransız ekibi lille'e transfer oldu. Burak yılmaz, yusuf yazıcı ve zeki çelik'in formasını giydiği lille fransa lig 1'de 10.

Burak yılmaz çok önemli bir kişilik.

Burak yılmaz'ın bu golü sayesinde lille, liderlik koltuğunu kaptırmaktan kurtuldu. Sakatlığını atlatan burak yılmaz, lille ile idmanlara başladı. Milli golcü, fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Burak yılmaz çok önemli bir kişilik. Fransa'da lille forması giyen milli golcü burak yılmaz, yarın deplasmanda oynayacakları nice maçı öncesi basının karşısına geçti. Burak yılmaz, lille formasıyla nimes deplasmanında attığı golle takımına 3 puanı getiren isim olurken, ligdeki gol sayısını 9'a çıkardı. 8 maçta 4 gol mücadelenin geri lille'de milli futbolcular mehmet zeki çelik ile burak yılmaz maça 11'de başlarken, zeki 90. Dakikada kenara gelirken, yusuf yazıcı da aynı dakikada oyuna. Maça hızlı başlayan brest, ilk yarıda 27 dakikada üç gol buldu. 35 yaşında olan burak yılmaz'ın beşiktaş'tan lille'e transferi ilk başlarda şaşkınlık yaratmıştı. Beşiktaş'tan ayrılan burak yılmaz, fransız ekibi lille'e transfer oldu. Dha'nın haberine göre lille sportif direktörü luis campos, burak ile temasa geçerek kendisini çok. Zeki, burak yılmaz'ın tanıtım videosundan önce yayınlanan videoda sahne.

Burak yılmaz'ı bir takım lideri olarak tanımlayan galtier, milli futbolcunun da lille takıma ilgisinin olduğunu kaydetti. Ligue 1 ekiplerinden lille'in beşiktaş forması giyen burak yılmaz ile ilgilendiği iddia edildi. Yeni takımında yusuf yazıcı ve zeki çelik ile birlikte forma giyecek olan yıldız futbolcu, böylece uyum sorununu da en kısa sürede ve en. Dakikada kenara gelirken, yusuf yazıcı da aynı dakikada oyuna. Kariyer istatistiklerini (forma giydiği maç, gol, kartlar) ve transfer geçmişini görüntüleyin.

Lille'den Burak Yılmaz paylaşımı! 'Kral!'
Lille'den Burak Yılmaz paylaşımı! 'Kral!' from img.acunn.com
Bilindiği üzere zeki çelik ve yusuf yazıcı da lille forması giyiyor. Burak yılmaz transferi ile beraber lille takımında forma giyen türk futbolcu sayısı üçe yükselirken; Yeni takımında yusuf yazıcı ve zeki çelik ile birlikte forma giyecek olan yıldız futbolcu, böylece uyum sorununu da en kısa sürede ve en. Montpellier ise 27 puanla 8. Burak yılmaz'ın lille'e transferi sonuçlandı. Beşiktaş'ta beklenen görüşme gerçekleşti ve burak yılmaz bonservisini alarak lille'e transfer oldu. Haftasında burak yılmaz'ın asist yaptığı maçta lille, st. Sezonun sonra ermesine kısa bir süre kala fransız ekibinden teklif alan tecrübeli golcü.

Burak yılmaz, lille'de forma giyecek olan 3.

Bilindiği üzere zeki çelik ve yusuf yazıcı da lille forması giyiyor. Dakikada kenara gelirken, yusuf yazıcı da aynı dakikada oyuna. Bu transferde perde arkasındaki ismin ise portekizli isim luis campos olduğu ortaya çıktı. Fransa'nın lille ekibine transfer olan burak yılmaz, hollanda temsilcisi az alkmaar ile oynanan hazırlık maçında ilk kez yeni takımının formasını giydi. Fransız kulübü, galatasaray'ın genç futbolcusu mustafa kapı ile de ilgileniyor. Burak yılmaz'ı bir takım lideri olarak tanımlayan galtier, milli futbolcunun da lille takıma ilgisinin olduğunu kaydetti. Milli golcü, fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Fransa lig 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya varan burak yılmaz'ın, 26 temmuz pazar günü fransa'ya gitmesi ve yeni takımı ile resmi sözleşmeyi. 35 yaşında olan burak yılmaz'ın beşiktaş'tan lille'e transferi ilk başlarda şaşkınlık yaratmıştı. Son 3 lig maçında da gol sevinci yaşayan burak yılmaz performansını. Lille, burak yılmaz transferini resmen açıkladı. Öte yandan lille ceo'su marc ingla'nın, burak yılmaz transferiyle ilgili şu sözlerine yer verildi Haftasında burak yılmaz'ın asist yaptığı maçta lille, st.

Burak yılmaz'ın lille'e transferi sonuçlandı. Dakikada burak yılmaz sahneye çıktı ve lille adına eşitliği yakaladı. Burak yılmaz, yusuf yazıcı ve zeki çelik'in formasını giydiği lille fransa lig 1'de 10. Şu anda burak yılmaz, lille oyuncu profili sayfasındasınız. Burak yılmaz çok önemli bir kişilik.

Burak Yılmaz, Lille'e transferi için yola çıktı! - Haberleri - Bursa Hakimiyet
Burak Yılmaz, Lille'e transferi için yola çıktı! - Haberleri - Bursa Hakimiyet from cdn.bursahakimiyet.com.tr
Fransa lig 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya varan burak yılmaz'ın, 26 temmuz pazar günü fransa'ya gitmesi ve yeni takımı ile resmi sözleşmeyi. Sezonun sonra ermesine kısa bir süre kala fransız ekibinden teklif alan tecrübeli golcü. Burak yılmaz, lille formasıyla nimes deplasmanında attığı golle takımına 3 puanı getiren isim olurken, ligdeki gol sayısını 9'a çıkardı. Sezon başından beri formda bir grafik çizen burak yılmaz, 9 golle. Burak yılmaz'ın bu golü sayesinde lille, liderlik koltuğunu kaptırmaktan kurtuldu. Burak yılmaz transferi ile beraber lille takımında forma giyen türk futbolcu sayısı üçe yükselirken; Bilindiği üzere zeki çelik ve yusuf yazıcı da lille forması giyiyor. Dakikada burak yılmaz sahneye çıktı ve lille adına eşitliği yakaladı.

Burak yılmaz lille ile ilgili tüm haberleri ve son dakika burak yılmaz lille haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Sezon başında beşiktaş'tan ayrılarak fransa ligue 1 ekiplerinden lille'e transfer olan burak yılmaz, fransa basınına açıklamalarda bulundu. Burak yılmaz lille ile ilgili tüm haberleri ve son dakika burak yılmaz lille haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Hafta maçında brest ile deplasmanda karşılaştı. Beşiktaş'tan ayrılan burak yılmaz, fransız ekibi lille'e transfer oldu. Lille, burak yılmaz önderliğinde geri. Burak yılmaz, lille'de neredeyse hiç yabancılık çekmeyecek. Lille, burak yılmaz transferini resmen açıkladı. Sezon başından beri formda bir grafik çizen burak yılmaz, 9 golle. Dha'nın haberine göre lille sportif direktörü luis campos, burak ile temasa geçerek kendisini çok. Burak yılmaz (born 15 july 1985) is a turkish professional footballer who plays as a striker for french club lille and the turkish national team. Burak yılmaz'ı bir takım lideri olarak tanımlayan galtier, milli futbolcunun da lille takıma ilgisinin olduğunu kaydetti. Son 3 lig maçında da gol sevinci yaşayan burak yılmaz performansını. Fransız kulübü, milli golcüyle 2 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Bu transferde perde arkasındaki ismin ise portekizli isim luis campos olduğu ortaya çıktı burak yilmaz. Son 3 lig maçında da gol sevinci yaşayan burak yılmaz performansını.

Share this:

0 Comments:

Posting Komentar